2020-06-22 11:41:47• hírek • Fizetett tartalom

Közös nyereményjátékot indított a Lebăda és a Cesarom. Mutatjuk, mit lehet nyerni

Fotó: cesarom.ro
Fotó: cesarom.ro

A Cesarom és a Lebăda, a Cesarom termékeinek egyetlen Szatmár megyei forgalmazója nemrégiben közös nyereményjátékot indított, melynek során a szerencsések nem kevesebb mint 1000 lejt vihetnek majd haza.

Mit kell tennie azért, hogy belekerüljön a kalapba? Nincs más dolga, mint a Cesarom oldalára feltölteni két képet: az egyiknek a lakás még felújítás előtt álló helyiségét kell ábrázolnia, a másiknak pedig a friss végeredményt. A Cesarom-termékek beszerzéséhez keresse bizalommal a Lebăda üzletét, ahol profi szakemberek segítenek kiválasztani az önnek megfelelő anyagokat.


A nyereményjáték szervezői a 25 szerencsés nyertest egy sorshúzás által választják ki, és mint fentebbe említettük, mindenki 1000 lejjel lesz gazdagabb. Fontos: akik, úgy döntenek, hogy neveznek a játékba, mindenképp tartsák meg a vásárlást igazoló számlát, hiszen a nyereményt majd ennek segítségével vehetik majd át!


Ingyenes látványtervvel segítik a munkát

Szeretné látni, miként is fog kinézni a rég várt átalakítás után a fürdőszoba vagy a konyha? Milyen alakú vagy színű fali- és padlócsempével mutatna a legjobban a főző- vagy fürdőhelyiség? Akkor térjen be a Lebada üzletébe és használja ki az ingyenes 3D-s látványterv-készítés adta lehetőséget, melyben egy komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, olasz származású építész lesz segítségére. A 3D-s látványterv-készítés legfontosabb előnyei:

  • kiválaszthatja az ízlésének leginkább megfelelő fali- és padlócsempét
  • még azelőtt láthatja, hogyan fog kinézni a fürdőszoba vagy a konyha, hogy a mesterember nekiesne annak
  • a virtuális megjelenítésnek köszönhetően a legutolsó sarkakat is meg tudja tekinteni 3D-ben
  • a látványterveket akár a családnak is meg lehet mutatni, hogy együtt hozzák meg a végleges döntéseket
  • reális becslést lehet készíteni a munkadíjakra és a szükséges anyagmennyiségre vonatkozóan
  • kikérheti a dizájnerek tanácsát a választott színvilággal vagy témával kapcsolatban

A Lebăda azonban nem csak az ingyenes 3D-s látványterv elkészítésében áll rendelkezésére, hanem minőségi termékek széles választékával is várja Önt. Be lehet náluk szerezni többek között a fali- és padlócsempéket, a fürdőszobai bútorokat, a fürdőkádat, a zuhanykabint, a fürdőszobai és konyhai csaptelepeket is. Keresse keddenként, 9 és 13 óra között a Lebăda bemutatótermét a Károlyi út C15-17 szám alatt, és éljen ezzel a nagyszerű lehetőséggel. Előjegyzésért kattintson ide.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: